Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: ,,Život nema reprizu“

post-title
Foto: Infopress


Na Gradskom trgu u Čačku Policijska uprava u saradnji sa Savetom za bezbednost grada  Čačka I Kancelarijom za mlade predstavila je juče projekat ,,Život nema reprizu”. Cilj je da se  smanji broj saobraćajnih nezgoda u kojima ima poginulih vozača I  pešaka, najugroženijih  kategorija  na teritoriji Policijske uprave u Čačku.

U okviru projekta  prezentovane su I naočare za simulaciju vožnje pod dejstvom alkohola I simulator saobraćajnih nezgoda. Oficir Saobraćajne policije u Čačku, Miloš Dukanac rekao je da je analizom saobraćajnih nezgoda za prvih pet meseci ove godine na području grada evidentirano  134 saobraćajne nezgode , za 31 odsto manje nego u istom periodu protekle godine.

Nadležni su ovom prilikom  apelovali  na vozače da poštuju ograničenja brzine kao I sve druge saobraćajne propise , da obavezno koriste sigurnosni pojas.

Prilikom predstavljanja projekta delili su I flajere  kako bi skrenuli pažnju da,, Život nema reprizu”,  ,, Pažljivo vozi , tuđi život I svoj ne ugrozi”,  ,, Pažljivo koračaj život sačuvaj”.  

 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar