Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U Ljubić polju potpuno novi propust : Investicija vredna osam miliona dinara

post-title
Foto: Mediaportal


Čačak - U Ljubić polju kod Čačka, u ulici Lava Tolstoja, propust, odnosno manji most koji je bio oštećen usled  poplava potpuno je rekonstruisan . Grad Čačak za ove namene opredelio je osam miliona dinara.

Dužine 11, 7 metara i 2, 70 metara osnovnim rasponom stubova, i pet metara širina kolovoza sa 1,25 širine trotoara, novog propusta u Ljubić polju konačno je rešilo probleme meštanima ovog kraja kao i brojnim privrednicima.

„ Veoma važan i značajan propust za građane ovog dela Čačka , posebno zato što u ovom delu grada ima veoma veliki broj privrednika,a ono što je veoma značajno jeste za transportne firme jer je nosivost ovog propusta do 40 tona, rekao je gradonačelnik grada Čačka Milun Todorović.

Todorović je dodao da ono što očekuje meštane ovog dela Čačka jeste projekat atmosferske vode,odnosno kanalizacije jer prilikom velikih količina padavina, voda sa Bulevara Tanaska Rajića ugrožana stanovnike ovog dela Čačka.

 

Projekat je u završnoj fazi, očekujemo do jeseni da završimo taj deo, kao i deo ulice 563 koja će biti asfaltirana, dodao je Todorović.

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar