Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U toku rekonstrukcija Ulice Kralja Petra u Čačku

post-title
Foto: Mediaportal


U okviru sređivanja gradskog jezgra započeta je rekonstrukcija dela Ulice Kralja Petra u Čačku od Cara Dušana do Ljubićke u dužini od 250 metara. Vrednost investicije je 10 milion a dinar a , a sredstv a je obezbedilo JP Putevi Srbije. Izvođač radova je preduzeće Štrabag i očekuje se da budu završeni za 30 dana .

Rekonstrukcija Ulice Kralja Petra predstavlja nastavak sređivanja centra grada i obezbeđivanje uslova za što veću bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Obuhvata uređenje kompletne infrastrukture , a novinu predstavljaju širi trotoari i kolovozna traka. Novi izgled Ulice Kralja Petra samo je jedna od aktuelnih investicija koje će ulepšati grad. Stevanić podseća da je nedavno završena Ulica Cara Dušana i da je u planu sređivanje kišne kanalizacije kod OŠ Vuk Karadžić, a u septembru počinje izgradnja pešačke zone u Ulici Župana Stracimira. Međutim, radova ima još.

Prilikom rekonstrukcije ulica u posao su uključena i javno kmunalna preduzeća . Veliki posao u Ulici Kralj a Petra očekuje JKP Vodovod Čačak jer, kako smo saznali od nadležnih , tu ne postoji kompletna vodovodna mreža. Kada radovi budu završeni to će biti ulica u punom profilu, bezbedna , moderna i jednosmerna koa što je bila.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar