Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Koncert godine – Zdravko Čolić u Čačku

post-title
Foto: Promo


U Čačku nas krajem sedmice očekuje serija fantastičnih koncerata dve balkanske superzvezde.

U petak, 1. septembra sa početkom u 20 časova, na Gradskom trgu u Čačku biće održan koncert Vlatka Stefanovskog, jugoslovenskog i makedonskog gitariste i rok pevača prepoznatljivog po autentičnom stilu muzike sa elementima tradicionalnih ritmova i savremenog roka. Stefanovski je počeo da stiče slavu na jugoslovenskoj rokenrol sceni tokom vremena provedenog u grupi „Leb i sol“.

 

Nakon koncerta Vlatka Stefanskog, u 22 časa očekuje nas „ROK OPERA“ u saradnji novosadskog Big Bend-a i opere Srpskog Narodnog pozorišta iz Novog Sada. U spoju roka, džeza i opere, zastupljeno je 18 antologijskih

hitova. Pokrovitelj koncerta su preduzeće Del Systems i Grad Čačak.

U subotu, 2. septembra sa početkom u 21 čas, očekuje nas koncert godine najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića na Gradskom trgu u Čačku.

Zdravko Čolić je najveća zvezda pop muzike regiona, a to potvrđuju brojni koncerti koje je održao ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu.

Čačanska publika, ali sudeći po najavama i nekoliko desetine hiljada posetilaca iz zemlje i okruženja, biće u prililica da čuju najlepše numere ovog izuzetnog pevača.

Organizatori koncerata su Turistička organizacija Čačka i Grad Čačak u okviru programa prestonice kulture – „Čačanska rodna“.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar