Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kad je toliko prešla, platićemo je odmah: Kazna za nepropisno parkiranje iz Čačka stigla usred Ciriha, Markovići moraju da iskeširaju 50 franaka

post-title
Foto: RINA


Čačak - Mnogo toga može da se izbegne, ali plaćanje kazne za parking u Čačku izgleda da se ipak mora platiti, bez obzira na kojoj strani sveta živeli. To najbolje pokazuje primer porodice Marković poreklom iz ovog srpskog grada, ali sa prebivalištem u Švajcarskoj. Njima je na kućnu adresu u Cirihu stigla kazna Parking servisa iz srpskog grada.

- Stiglo nam je da platimo kaznu za parking 50,61 švajcarskih franaka. Moja žena se nepropisno parkirala, tako da je to potpuno fer, kaže za RINU Slaviša Marković.

On dodaje da će kaznu uredno platiti, ali onaj ko to ne bi učinio došao bi u problem sa tamošnjim vlastima, jer bi im Švajcarci ukoliko ne izmire ovu obavezu naplatili još 250 franaka.

-Platićemo je bez ikakvih problema i ovo je dokaz da je Srbija postala pravna zemlja ,a sistem unapređen ,tako da nema skrivanja jer se u kazni navodi tačna registracija, adresa i broj šasije. Apsolutno je fer i odmah plaćam kaznu, kaže Slaviša.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar