Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Završava se asfaltiranje ulice u MZ Košutnjak koja vodi ka "Cvetnjaku"

post-title
Foto: Press služba


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je, sa saradnicima, posetio MZ „Košutnjak“ gde su u toku završni radovi na asfaltiranju Ulice 439, koji su, prema rečima gradonačelnika Todorovića, započeti na zahtev predstavnika Saveta mesne zajednice Košutnjak. Sredstva u iznosu od 26 miliona dinara, na zahtev Grada Čačka, obezbedila je Vlada RS, preko preduzeća „Putevi Srbije“.

-Saobraćajnica je dužine 800 metara i širine četiri i po metra, a postavljena su dva sloja asfalta. Nakon asfaltiranja biće urađene bankine, kao i odbojna, odnosno zaštitna ograda, u dužini od 900 metara, sa leve strane saobraćajnice, pored reke Lupnjače. Ona je veoma značajna radi sigurnosti i pešaka, ali i vozila, koja saobraćaju ovom ulicom – rekao je gradionačelnik Todorović.

Ulica 439 vodi do velikog ugostiteljskog kompleksa na otvorenom, pod nazivom „Cvetnjak“, sa velikim brojem sadržaja za decu i odrasle, a čiji se završetak očekuje za desetak dana.

Prema najavi gradonačelnika Todorovića, već na proleće je planiran završetak bedema od Ulice Ilije Garašanina do ovog dela „Košutnjaka“, sa mobilijarima i rasvetom, koji će spajiti Gradsku plažu sa ovim delom grada.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar