Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Veče inovacija: Održani septembarski dani NALED-a 2023

post-title
Foto: Mediaportal


Veče inovacije inspirisano Septembarskim susretima članova i partnera Naleda održano u Belom dvoru u Beogradu.

Ispred grada Čačka ovom događaju prisustvovala je Marina Lečić potpredsednim Saveta za mlade pri skupštini grada Čačka, koja je poručila sledeće:

"Veliko mi je zadovljstvo što sam bila deo Septembarskih susreta u organizaciji Naled . Imali smo priliku da saznamo nešto više o najnovijim trendovima, inovacijama u lokalnom ekonomskom razvoju."

Naled je vodeće udruženje privrednika, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva koji zajedno rade na stvaranju boljih uslova za život i rad u našoj zemlji

Veče je obeležilo proglašenje najčlanova Naleda, među kojima je se našao predsenik opštine Smederevka Palanka Nikola Vučen koji je dobio priznanje u kategoriji lokalne samouprave.

Prisustvo ovom događaju okupilo je 1.000 odaranih zvanica uključujući privrednike, gradonačelnike, lidere Vlade i državnih institucija, predstavnike međunarodne zajednice, diplomatski kor i stručnu javnost.

Gosti su imali priliku da zakorače u čaroban svet kreativnosti i veštačke inteligencije u PMI inovativnoj kocki, uživaju u degustaciji lokalnih specijaliteta i kulinarskih kreacija chefa Milana Čotre iz hotela Hyatt Regency, glasaju za Najbolji Ukus Srbije i učestvuju u nagradnom kvizu BMW na vikend. Za dobro raspoloženje zadužena je bila Tanja Banjanin sa bendom.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar