Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kompanija PS Fashion poziva najmlađe da do 30. septembra pokažu svoju kreativnost o zaštiti životne sredine

post-title
Foto: PS fashion


Čačak - Kompanija PS Fashion godinama unazad sprovodi društveno odgovorne aktivnosti, a veliki broj njih usmeren je na ekološke projekte i projekte koji se tiču zaštite životne sredine.

Tako je ove godine u okviru projekta „Planetu nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svoje dece”, kroz rad sa mladim ljudima, njihovim porodicama, vrtićima, školama i zdravstvom, ova modna kompanija poželela da inspiriše nove generacije i pomogne mladim ljudima da donesu pozitivne odluke za svetliju budućnost naše planete i da postanu brižni ambasadori njenog očuvanja.

Kompanija PS Fashion krilaticom „Neka svako dete bude čuvar planete” poziva decu predškolskog i školskog uzrasta da pošalju radove na temu zaštite životne sredine do 30. septembra, nakon čega će sva deca koja su učestvovala u konkursu dobiti nagradu, a najkreativniji će biti dodatno nagrađeni za svoj trud.
Radove deca mogu poslati na e-mail adresu ekokonkurs@ps.rs

 Inače, podsećanja radi, pretposlednjeg dana juna u Školskom i dečijem dispanzeru zajedno sa zdravstvenim radnicima DZ Čačak, Kompanija PS Fashion predstavila je ovaj projekat.

Slađana Pantović, vlasnica i kreativni direktor te modne kompanije izrazila je svoju strast prema projektu i tom prilikom istakla da je sav taj prostor odiše bajkovitom prirodom, koja ima cilj da inspiriše decu da se zaljube u prirodu, da zavole, cene i razumeju važnost životne sredine i svih njenih stanovnika, podsećajući nas koliko je naš doprinos kao ljudi neophodan za opstanak svih tih živih bića.

 „U Školskom i dečijem dispanzeru uređeno je 300m2 prostora koje će služoti kao inspirativno okruženje za naše najmlađe, napravili smo selekciju ekoloških boja i materijala kako bismo osigurali da svaki detalj u potpunosti bude u skladu sa suštinom, a to je očuvanje životne sredine”, zaključila je Sandra Paunović, direktor marketinga kompanije PS Fashion.

„Neka svako dete bude čuvar planete”, radove poslati na: ekokonkurs@ps.rs

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar