Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Lazović: vlast ne zna da radi, Mitrović: lokalni moćnik hoće sve, ne dam ono što pripada narodu

post-title


Ivanjica - Vlasnik Matisa, Dragomir Lazović oštro je kritikovao lokalnu vlast, tvrdeći da je nesposobna jer mu ne dozvoljava da o svom trošku podigne stadion na Jelića polju, a da sportske terene za koje je raspisana javna nabavka premesti na deset ari nedaleko od novog mosta za šta bi on lično kupio plac. On je kazao da je lokalna vlast uništila Ivanjicu i dovela je do prosjačkog štapa,  jer je stranka zloupotrebljena kako je kazao od politički nesposobnih ljudi.

,, Napravio sam 20 fabrika, 25 godina držim klub i od grada ne tražim ništa,  a želim da dam doprinos da mladi ostanu u ovom gradu.  Na današnji dan nemam nijednu fakturu ni sa jednom lokalnom samoupravom u Srbiji, osim što sam poklanjao. Posle svega što sam uradio izadje jedan nedorečen čovek, koji nikad ništa nije u životu radio i koji zloupotrebljava partiju“,  preneo je lokalni portal Info liga izjavu Lazovića koji je u studiju ove medijske kuće čitav sat oštro napadao vodeće članove SNS-a  za koje je tvrdio da su "nedorasli mestu na kojem se nalaze“.

Mitrović – Lokalni moćnici hoće narodnu imovinu, zašto sa bratom nije podigao Ivanjicu

Sa druge strane Momčilo Mitrović čelni čovek SNS-a i opštine Ivanjica  izbegao je da u bilo kom kontekstu pomene ime vlasnika Matisa, ali je odgovarajući na napade njegovog brata inače bivšeg predsednika opštine kojeg je SNS smenio zbog  kako kaže loših rezultata kazao da poštuje sve privrednike, da je u sport uloženo mnogo, da je samo FK Javor uplaćeno  oko 700 000 evra.

 ,,Ne mogu da prihvatim kritike od nekoga ko deli minimalce  u kovertama i time direktno zakida budžet iz kojeg finansiramo narodu puteve, vrtiće, škole, infrastrukturu. I ne želim da pod pritiskom lokalnih moćnika  ustupim Jelića polje. Tu je planiran sportski centar, urađen projekat, raspisana javna nabavka a onda se neko setio da sve ostale gurne na deset ari a on zagospodari narodnom imovinom. To smo već gledali sa gradskim parkom, mogao bi bivši predsednik da objasni kako je otišao u privatne ruke, i niz drugih situacija. Država i Opština čini sve da ovaj grad ima na raspolaganju sve, od sportskih terena pa do pristojnih puteva. Ako sam kriv zbog toga što ne želim da proćerdam narodnu imovinu onda ništa“, kaže Mitrović za Glas zapadne Srbije. On je naglasio da posebno ceni privrednike sa Lazovićem kojima žele da naprave razdor.  ,,Oni su stožer naše Opštine, imamo najbolju moguću saradnju, to su časni ljudi koji ozbiljno pune budžet i radimo zajedno na podizanju standarda, iako nemaju fudbalski klub“  podvukao je Mitrović.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar