Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kompanija „DAK COMERC DOO” donirala vozilo opštini Gornji Milanovac

post-title
Foto: Press služba


Kompanija „DAK COMERC DOO” koja godinama uspešno posluje na području opštine Gornji Milanovac u znak zahvalnosti opštini sa kojom ima odličnu saradnju od samog osnivanja do danas, donirala je novo vozilo, marke „Citroen C3”. O nameni vozila govorio je Dejan Kovačević, predsednik opštine.-Kompanija „DAK COMERC” posluje u Gornjem Milanovcu od 2014-te godine.

Do sada smo imali izuzetno dobru saradnju koju smo krunisali jednom lepom donacijom. Želim da se zahvalim gospodinu Filipoviću, vlasniku „DAK COMERC-a” u ime građana Gornjeg Milanovca i u ime svih korisnika socijalnih usluga, jer će vozilo koje su donirali koristiti zaposleni Centra za socijalni rad. Ovo dokazuje da je „DAK COMERC„ ušao u red svih naših kompanija koje su socijalno odgovorne na teritoriji opštine Gornji Milanovac i nadam se da ćemo nastaviti ovako lepu saradnju u budućnosti.– izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Dragan Filipović, vlasnik kompanije „ DAK COMERC “ naglasio je da ovim gestom želi da se oduži opštini Gornji Milanovac na izuzetnoj poslovnoj saradnji.

-Meni je izuzetna čast i zadovoljstvo što sam mogao da učinim nešto za opštinu Gornji Milanovac. Mi smo ovde došli pre devet godina i tada nikoga nismo poznavali. Naišli smo na izuzetno razumevanje i opštine i predsednika, kao i pomoć pri rešavanju svih problema sa kojima smo se susretali kao nova kompanija. Ovom donacijom želim da se zahvalim opštinskom rukovodstvu na svemu što su učinili za nas - Izjavio je Dragan Filipović, vlasnik „ DAK COMERC -a.

“Dragan Vučićević, direktor Centra za socijalni rad, izrazio je zahvalnost opštini i kompaniji „ DAK COMERC “ i rekao da dobijanjem na korišćenje ovog auta, Centar za socijalni rad će na bolji i brži način da izađe u susret svojim korisnicima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar