Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Završeno presvlačenje asfaltom Ulice Mire Čukulića u Kraljevu

post-title
Foto: Press služba


Radovi na uređenju Ulice Mire Čukulića u dužini od 315 metara i širine 5 metara su završeni. Pored toga potuno je preuređen i asfaltiran krak koji se nadovezuje na ovu ulicu u dužini od 50 metara i širine 3 metra.

U ovoj ulici ima oko 50 domaćinstava, dosta dece i mladih koji, kako kažu, neće morati više da hodaju po blatu i prašini. Stariji meštani ističu da je ovo prvi put posle 46 godina da je ova ulica sređena.

Ulicu su danas obišli predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kraljevo dr Predrag Terzić, šef Štaba 11 Maja Mačužić Puzić, zamenik šefa štaba 11 i predsednik Mesnog odbora Ribnica 2, Đorđe Vidović sa saradnicima, koji su tom prilikom razgovarali sa meštanima koji nisu krili zadovoljstvo zbog onoga što je urađeno.

"Srpska napredna stranka se trudi da izađe u susret svim sugrađanima, bez obzira da li oni žive u centru grada, prigradskim naseljima ili na seoskom području. Mire Čukulića je jedna od važnijih ulica u Ribnici. Građani su nam se obratili zbog problema dotrajalosti asfalta i mi smo kao odgovorna vlast izašli njima u susret i presvukli celokupnu ulicu i krak gde meštani nisu imali asfalt. I u budućnosti ćemo izlaziti u susret svim građanima, jer mi smo stranka koja živi sa narodom i za narod. Mi svakodnevno sa našim građanima živimo, razgovaramo, primamo ih u kancelarije ali i odlazimo na teren gde se upoznajemo sa njihovim problemima kako bismo ih brzo i efikasno rešili“, rekao je dr Predrag Terzić,predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kraljevo.

Uređenje svake ulice za meštane Ribnice znači mnogo, rekao je Đorđe Vidović, predsednik Mesnog odbora Ribnica i dodao "u Ulici Mire Čukulića dugo se čekalo na asfaltiranje, a konačno možemo da kažemo da su svi zadovoljni, jer ovde živi veliki broj starih ali ima i dosta dece koja će sada moći bezbrižno da se igraju, da voze bicikle i trotinete. Planiramo da do kraja ove i naredne godine uredimo još nekoliko ulica na području ovog mesnog odbora“.

Sredstva za afaltiranje ove ulice obezbedio je Grad Kraljevo, a za uređenje sokaka meštani su obezbedili učešće od 15 odsto. Radove je izvodilo JKP „Putevi“ Kraljevo.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar