Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uz vrednu donaciju, volonterskim radom uređen je krug Opšte bolnice u Čačku

post-title
Foto: Mediaportal


 

U ponedeljak 9. oktobra u krugu Opšte bolnice u Čačku, volonteri Wiener Städtische osiguranja uz podršku radnika Gradskog zelenila Čačak zasadili su 30 stabala tuje i evonimusa i tako oplemenili bolnički park u korist pacijenata i zaposlenih.

Akcijom je završena poslednja faza donatorske pomoći koja se sastoji od opremanja računarskom opremom i sređivanja kruga bolnice. Naime, bolnica je dobila pet kompleta računara, koji će omogućiti unapređenje procesa rada i efikasniji rad zaposlenih, a sve u cilju povećanja zadovoljstva krajnjih korisnika zdravstvenih usluga - pacijenata. Osim toga, zaposleni Wiener Städtische osiguranja su se angažovali na poslovima uređenja kruga bolnice i tako dodatno skrenuli pažnju na važnost dobročinstva, posebno u segmentu brige o zdravlju.

Dr Gordana Subotić, zamenik direktora Opšte bolnice u Čačku, izrazila je zahvalnost Wiener Städtische osiguranju za poklonjene komplete računarske opreme, kao i za inicijativu sugrađana, zaposlenih u ovoj kompaniji, da ulepšaju bolnički krug.

Direktor ekspoziture Wiener Städtische osiguranja u Čačku, Andrijana Jevtović istakla je da je donacija deo programa podrške lokalnim zajednicama i iskazala zadovoljstvo što ova kompanija ima volonterski program Lanac dobrote koji pruža mogućnost da se i zaposleni direktno uključe u činjenje dobrih dela za svoje sugrađane.

 

 

 

 

 

 

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar