Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiSvih šest lica pronađeno u selu Višesava i svi su iz Bajine Bašte a jedan ima samo 21 godinu: Oglasila se užička policija nakon jučerašnje pucnjave i tuče u centru grada

post-title
Foto: RINA


Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su S. A. (1993), M. M. (1992), N. D. (2004), M. S. (1996), B. M. (2000) i A. S. (2002), svi iz Bajine Bašte, zbog postojanja osnova sumnje da su juče u centru Užica naneli teške telesne povrede u saizvršilaštvu Užičanima A. L. (1980) i M. M. (1983).

- Sumnja se da je u Ulici Lazara Mutape, nakon kraće svađe, došlo do fizičkog sukoba između A. L. i M. M. i osumnjičenih F. Ž. (1992) iz Užica i S. A. (1993), M. M. (1992), N. D. (2004), M. S. (1996), B. M. (2000) i A. S. (2002). Kako se sumnja, tom prilikom A. L. je iz pištolja ispalio dva projektila i pogodio F. Ž. zbog čega mu se na teret stavljaju krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava, dok se M. M. sumnjiči za ubistvo u pokušaju u pomaganju i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava, potvrđeno je za RINU u užičkoj policiji.

Nakon toga, uhapšeni Bajinobaštani naneli su teške telesne povrede A. L. i M. M, i udaljili se automobilom u nepoznatom pravcu. Policija ih je sinoć oko 22.30 časova pronašla u mestu Višesava kod Bajine Bašte i uhapsila, a po nalogu višeg javnog tužioca određeno im je zadržavanje do 48 časova.

Osumnjičeni A. L. se nalazi na lečenju i biće mu određena mera zadržavanja, a F. Ž. koji se, takođe, nalazi u bolnici biće određena mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo učestvovanje u tuči.
Osumnjičenom M. M. koji je iz užičke bolnice prebačen na dalje lečenje u Beograd, određena je mera zadržavanja.

RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar