Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Đoko Šalić pred dolazak Igokee: Želimo da se vratimo na pobednički kolosek!

post-title
Foto: Dragana Stjepanović


Kolo broj pet je vreme da bude realizovan okršaj dva srpska kluba, jednog sa desne, a drugog sa leve strane Drine. Reč je o Borcu Mozzart i Igokei m:tel, koji će se sastati u okviru AdmiralBet ABA lige (nedelja, 17:00, Dvorana Borca kraj Morave).

Đoko Šalić, centar čačanske ekipe, ukratko je sumirao dosadašnji deo regionalnog takmičenja.

„Postavili smo kao glavni cilj da iz utakmice u utakmicu podižemo formu. Dobro smo krenuli ligu, sa dve pobede protiv Cibone i Mege. Ali usledila su dva poraza od Crvene zvezde i Splita. Već u nedelju protiv Igokee imamo šansu da se vratimo na pobednički kolosek“, rekao je Šalić.

Sledi susret sa Igokeom m:tel, koja može da se pohvali dobrim početkom, sa tri pobede i jednim porazom.

,,U nedelju ćemo imati lepu priliku da pozitivno odgovorimo nakon dva vezana poraza i ostvarimo treći trijumf u sezoni. Ali posao neće biti lak, to je svima jasno. Igokea je ovog leta sastavila dobru ekipu, sa odličnim igračima na svim pozicijama. Biće nam teško u odbrani, posebno u skoku, jer je to gostima jača strana. Ipak, nama ostaje da odradimo svoj posao na parketu, što verujem da ćemo i učiniti“, smatra Šalić.

Korpulentni centar Čačana veruje da će posao biti lakši uz pomoć publike.

,,U dosadašnjem delu karijere imao sam priliku da igram protiv Borca, tako da sam bio upoznat sa atmosferom u hali. Ali drugačiji je osećaj kada se igra u dresu Borca. Koliko podrška znači bilo je očito protiv Cibone i Crvene zvezde, kada su nas navijači bodrili. Nadam se da će publika i protiv Igokee doći u značajnom broju, pa da zajedno dođemo do nove pobede“, dodao je igrač Borca Mozzart.

Đoko Šalić je neposredno pred početak sezone stigao u Čačak, tako da se još uvek privikava na novu sredinu.

„Izuzetna mi je čast što sam u Čačku i što sam deo Borca, kluba sa velikom tradicijom. Tu sam da pomognem ekipi koliko mogu da ostvari postavljene ciljeve za ovu sezonu“, završio je Đoko Šalić.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar