Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiNa listi Dveri-Zavetnici deset poslaničkih kandidata iz Čačka

post-title
Foto: GZS


Čačak – Na listi Dveri-Zavetnici za republičke izbore naći će se čak 10 poslaničkih kandidata iz Čačka. Republička izborna komisija proglasila je listu koja nosi zvaničan naziv “Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri“, a biće na glasačkom listiću pod rednim brojem 4 (četiri).

Lider Dveri, master politikolog Boško Obradović, drugi je na listi, odmah iza predsednice Zavetnika Milice Đurđević Stamenkovski. Doktor medicine Milan Roganović je 22. na listi, nastavnica u penziji Radmila Živković je na broju 30, a tehničar biljne proizvodnje Marija Ćumurović je 70. Sve troje su članovi Dveri.

Diplomirani pravnik Miloš Obrenović iz Zavetnika je 69. na listi. Njegove stranačke kolege, građevinski tehničar Dušan Popović, saobraćajni tehničar Miloš Jovićić i dekorater zidnih površina Nikola Cvetković su na 187, 207. i 221. poziciji.

Master inženjer arhitekture Đorđe Šipetić iz Dveri je na 122. mestu liste, a tehnučar drumskog saobraćaja Ratko Božović iz iste stranke je na 144.

Iz Moravičkog okruga kandidati su Milovan Jakovljević iz Ivanjice (6. mesto), Milivoje Đurović iz Ivanjice (12.), Nebojša Stanković iz Gornjeg Milanovca (74.), Risto Bojović iz Gornjeg Milanovca (172.) i Ana Kolašinac iz Gornjeg Milanovca (208.).

GZS/Morava infoKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar