Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marjana Petronijević imenovana za novu pomoćnicu gradonačelnika Čačka

post-title


Rešenjem gradonačelnika Grada Čačka Miluna Todorovića danas je na mesto pomoćnika gradonačelnika za zaštitu živote sredine postavljena Marjana Petronijević (30).

Petronijević je po struci diplomirani ekonomista, a do sada bila radno angažovana u Gradskoj upravi za lokalni ekonomski razvoj, kao koordinator Kancelarije za mlade.

Marjana Petronijević završila je Ekonomski fakultet u Kragujevcu, predsednik je Upravnog odbora Gradske biblioteke “Vladislav Petković Dis“.

– Kao koordinator Kancelarije za mlade aktivno je učestvovala na pripremanju i realizaciji više od 20 projekata iz različitih društvenih oblasti. Takođe, bila je angažovana na realizaciji strateških dokumenata, kao što su Lokalni akcioni plan za mlade za period od 2020. do 2023, Strategija razvoja kulture Grada Čačka 2023-2027 i Plan razvoja Grada Čačka za period od 10 godina – navedeno je u saopštenju Kabineta gradonačelnika Čačka.

Mesto pomoćnika gradonačelnika Čačka upražnjeno je od početka jula ove godine, pošto je dotadašnja pomoćnica Mirjana Đoković prešla na funkciju direktorke “Komunalca“.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar