Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ministarka Darija Kisić posetila je Opštinu Ljubovija i porodicu Simić

post-title


Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju boravila je u sredu u radnoj poseti opštini LJubovija. Ona je posetila porodicu Simić i majku Jelenu, koja je uz pomoć subvencija Ministarstva za brigu o porodici i demografiju obezbedila svojoj porodici dom.

 

- Ovi mladi ljudi su primer kako se živi u skladu i kako jedan porodični dom treba da odiše ljubavlju. Obradovala nas je i vest da, pored dva dečaka, Jelena i Nenad u aprilu očekuju još jednog sina. Nadamo se da će upravo oni biti uzor i drugim parovima, širom naše lepe Srbije - istakla je prof. dr Kisić i dodala da su dečji osmesi, koji će se sigurno oriti ovom kućom, suština rada Vlade Srbije.

 

Nenad Simić zahvalio je Ministarstvu za brigu o porodici i demografiji i Vladi Srbije na podršci u izgradnji kuće i naveo da im je to veoma važno zbog budućnosti njihova tri sina.  

 

Na konkursu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju za sufinansiranje mera populacione politike, Opština LJubovija je dobila više od 6 miliona dinara, kojima su obezbeđeni besplatni udžbenici za decu iz osnovnih škola sa teritorije ove opštine.

 

Ministarka Kisić je o tom projektu razgovarala sa predsednikom Privremenog organa opštine LJubovija Milanom Jovanovićem, koji joj se zahvalio na tome što je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju prepoznalo ovu meru kao vrlo značajnu kada je u pitanju podrška porodicama i deci.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar