Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiČačanin koji je juče uhapšen na Jarinju pušten iz pritvora - tužilac utvrdio da se radi o pogrešnoj osobi

post-title
Foto: Privatana arhiva/GZS


Slaviša Nedeljković Čačanin iz Vučitrna, koji je danas uhapšen na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, pušten je odlukom tužioca u Prištini jer je utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi, saznaje RTS.

Slaviša Nedeljković pušten je odlukom tužioca u Prištini jer je utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi, i on je na putu za Kosovsku Mitrovicu, rekao je izvor blizak porodici.

„Nedeljković je nakon hapšenja na Jarinju izveden pred tužioca ali je proverom utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi, tako da mu nije određivana nikakva mera”, rekao je isti izvor.

Nedeljković je uhapšen na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, saopštila je ranije danas kosovska policija.

Kancelarija za KiM je saopštila da je reč o kampanji sistematskog zastrašivanja i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Inače, Slaviša Nedeljković je radnik Poreske uprave u Čačku. On je zaustavljen na prelazu Jarinje, a krenuo je da poseti roditelje na Kosovu, odakle se devedesetih godina sa porodicom preselio u Mrčajevce. Svi koji ga znaju kažu da se radi o čestitom čoveku koji skromno sa suprugom i dvoje dece živi u Mrčajevcima.

GZS/RTSKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar