Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: Novi metri asfalta u Loznju

post-title
Foto: Press služba


Planirani radovi na izgradnji putne infrastrukture za ovu građevinsku sezonu na području opštine Gornji Milanovac polako se privode kraju. Danas je izvršena rehabilitacija nekategorisanog puta u Mesnoj zajednici Lozanj. Ukupna vrednost radova je 3.539.168,40 sa PDV-om, a izvođač radova je SVIN doo, Gornji Milanovac.

-Kao što smo i obećali, dva putna pravca su ostala do kraja ovogodišnje građevinske sezone. Jedan danas završavamo ovde u Loznju u zaseoku Popovići. Zahvaljujem se meštanima koji su pored Opštine Gornji Milanovac, finansijski učestvovali u realizaciji ovog posla u odnosu 3 prema 1. Što znači da su za 25 % svojih sredstava dobili nekategorisani put u asfaltu, što je retkost na teritoriji Srbije, da tako udruženi sa opštinom možete to uraditi. Ono što želim da istaknem je da smo mi i pored svih velikih investicija uspeli da i u narednom budžetu ostavimo dovoljno novca da možemo i u 2024.godini da radimo dosta putnih pravaca i na seoskom i na gradskom području. Ovim putem pozivam sve zainteresovane da se jave lokalnoj samoupravi, kako bi se uradio predračun radova, kako bi zajedničkim snagama nastavili da razvijamo naša sela - rekao je Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac, prilikom obilaska radova.

U pitanju je jedini putni pravac u ovom delu sela Lozanj (zaselak Popovići) koji nije bio asfaltiran, što je danas urađeno na zadovoljstvo meštana.

- Želim da se zahvalim opštini Gornji Milanovac na pomoći da asfaltiramo ovo što nam je ostalo. Naroda nema mnogo u selu, ali nama koji smo ostali ovde ovaj put mnogo znači. Zahvaljujem se i izvođaču radova Svin d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, kao i Branku Martinoviću, koji nam je mnogo pomogao - rekao je Vlade Popović meštanin Loznja.
Do kraje ove građevinske sezone preostala je rehabilitacija još jednog putnog pravca na teritoriji naše opštine.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar