Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Hidrogradnja Promet predstavlja novi objekat “Dalia” na premium lokaciji

post-title
Foto: Promo


U oktobru 2023. godine Hidrogradnja Promet je započela izgradnju svog četrnaestog stambeno-poslovnog objekta, koji će važiti za njihov najluksuzniji projekat do sada. Pozicionirana u srcu Čačka, odmah pored hotela “Morava”, ova lokacija pruža sav neophodan ali i raznovrstan sadržaj budućim stanarima. OŠ Dragiša Mišović nalazi se na samo minut hoda od objekta, kao i OŠ Filip Filipović koja je udaljena svega 10 minuta. U nepoosrednoj blizini je i sam centar grada do koga se može stići za samo par minuta. S obzirom na brz razvoj naselja Avenija Lipa kojem pripada Dalia, ovaj kraj već nudi širok asortiman sadržaja njegovim stanovnicima. Pored restorana i kafića, ono što ovu lokaciju čini jedinstvenom jeste pregršt zelenih površina, kao i izolovanost od gradske gužve. 

Foto: Promo

Ukupnu bruto površinu objekta od 13,040 m2, čini 66 stanova, poslovni prostori smešteni u prizemlju, dve garažne etaže sa 95 parking mesta i zajednički medju-prostor sa stepeništem i prvoklasnim liftovima. Dizajnirana tako da pruži maksimalan komfor i udobnost života Dalia nudi luksuzne stanove većih kvadratura. Stanari će moći da biraju izmedju dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova visokog kvaliteta i najsavremenijeg načina gradnje. 

Foto: Promo

Raspored prostorija u svakom od stanova pruža komfor i udobnost stanarima, a posebna pažnja je posvećena detaljima. Sva unutrašnja obrada, kao i stolarija su vrhunskog kvaliteta sa pregršt pogodnosti koje Hidrogradnja Promet nudi svojim kupcima. Svako kupatilo poseduje protočni bojler koji greje vodu za sva točeća mesta u stanu, kao i podno grejanje. Još jedna od prednosti Dalie je visoka kategorija energetske efikasnosti, što značajno smanjuje troškove grejanja stambenih jedinica, a toplotna energija obračunava se po potrošnji, zasebno za svaku stambenu jedinicu. Svaka stambena jedinica opremljena je klima uređajem, roletnama sa elektromotorom, vrhunskim Tarkett parketom, WC šoljama sa funkciom bidea.

Foto: Promo

Stanovi će imati jasno odvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama i dnevnu zonu koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Pored visokih standarda koji su prisutni u enteriijeru zgrade, ekstrijer je na zavidnom nivou. Ono što će Daliu činiti posebno lepom su četvorostrana orijentacija i  prostrane, lučne terase sa ogradom od kovanog gvožđa, koje će krasiti i unutrašnjost zgrade. Mermer će biti prisutan u celom objektu odavajući osećaj luksuza i elegancije. 

Foto: Promo

Hidrogradnja Promet je poznata po gradnji modernih stambeno-poslovnih objekata, namenjenim lagodnom i udobnom zivotu, koji su istovremeno energetski efikasni u cilju da budućim stanarima obezbede najviši kvalitet stanovanja uz brojne benefite. Za više informacija i detalja o izgradnji i kupovini stanova možete posetiti sajt www.hidrogradnjapromet.rs ili pozvati na brojeve +381648403152 i +381648403162.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar