Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Osuđujemo nasilje i vandalizam, puna podrška hrabrim policajcima: Oglasili se Dragačevci i Ivanjičani povod nereda u Beogradu

post-title
Foto: Screenshot


Opštinski odbori SNS iz Ivanjice i Lučana oglasili su se saopštenjem u kojem najoštrije osuđuju nasilje u Beogradu.

,,Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica najstrašnije osuđuje sramno ponašanje opozicije, kao i njihov večerašnji pokušaj upada i nasilnog zauzimanja Skupštine Grada Beograda!
Svesni da na vlast ne mogu da dođu legitimnim putem, pribegavaju onome u čemu su najbolji, nasilju! Opozicija pokazuje građanima Srbije da oni jedino umeju da šire nasilje, prave nerede, a upravo večeras, pokazali su pravi primer njihovog nasilničkog, vandalskog i huliganskog ponašanja, Oni ne žele mir i stabilnost, a baš to je ono što je potrebno Srbiji!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica još jednom najoštrije osuđuje ovakvo nasilje i vandalsko ponašanje od strane opozicije i pruža punu podršku državnim organima u preduzmanju odgovarajućih mera protiv ovakvog ponašanja, protiv kršenja javnog reda i mira" kaže se u saopštenju naprednjaka iz Ivanjice

OOSNS Lučani - podrška za predsednika, osuda nasilja

,,OO SNS Lucani, najostrije osudjuje pokusaj nasilnog ulaska u Skupstinu grada Beograda.
Ovo je samo jos jedna potvrda da je nasilje jedini program koji opozicija moze da ponudi gradjanima.
Ovim putem pruzamo svu podrsku drzavnim organima i Predsedniku drzave Aleksandru Vucicu da preduzme sve odgovarajuce mere protiv nasilnika. Niko nije, niti ce biti jaci od drzave. Gradjani su rekli svoje na biralistima. Hoceju zdravu, jaku i uspesnu Srbiju! Srbiju gde se gradi i radi. Narod je najveca snaga, hoce puteve i pruge, a ne nasilje i rusenje Srbije"navodi se u saopštenju OOSNS Lučani.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar