Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas sunčano i veoma hladno, jutarnja temperatura i do minus 12, tokom dana minus 4

post-title
Foto: Mediaportal


U Srbiji će ujutru osim mraza, biti mestimično i magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde u nižim predelima zadržati čitavog dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano, na istoku i vetrovito. Ujutru ponegde minus 12, tokom dana u većini mesta od minus četiri do nule, tek ponegde će temperatura biti u plusu.

Ujutru umeren mraz, ponegde i jak, mestimično s maglom i niskom oblačnošću, koja će se ponegde u nižim predelima zadržati i tokom celog dana.

U ostalim krajevima će biti sunčano, ali hladno. Duvaće slab vetar, na istoku umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura kretaće se od minus 12 do minus 6 stepeni, a najviša u većini mesta od minus 4 do 0, na severu Vojvodine, jugu i istoku Srbije malo toplije, do 4 stepena.

Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje, ponegde uz provejavanje slabog snega, dok će zapadni vetar biti u pojačanju.

Nakon maglovitog jutra u Beogradu će tokom dana biti tmurno i hladno s najvišom temperaturom do minus 2 stepena.

Umeren do jak jutarnji mraz očekuje se do kraja sedmice.

Sutra i prvog dana vikenda biće umereno do potpuno oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega. U subotu krajem dana postepeno razvedravanje.

U nedelju pretežno sunčano uz porast dnevnih temperatura.

Sledeće sedmice se očekuju povremena naoblačenja s kišom, ponegde i sa snegom. Jutarnje temperature biće u porastu, a izraženije otopljenje očekuje se sredinom naredne sedmice.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar