Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas više sunca i toplije, temperatura do devet stepeni

post-title
Foto: Mediaportal


U Srbiji danas toplije vreme. Posle hladnog jutra, preko dana i do 9 stepeni.

Stiže topliji vazduh sa zapada i podiže temperaturu. Jutro hladno od -9 do -3 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 3 do 9 stepeni.

U ponedeljak pretežno oblačno sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima susnežica i sneg. Ujutro u zapadnim, jugozapadnim, centralnim i istočnim predelima kiša će se lediti na tlu. Posle podne na severu, uveče i tokom noći ka utorku i u centralnim i južnim krajevima kiša će preći u sneg.

Krajem dana i u toku noći na zapadu i jugozapadu ponovo je moguća pojava ledene kiše. Najniža temperatura od -5 do 3, a najviša od 3 do 10 stepeni.

Utorak ujutru i prepodne oblačno uz prestanak snega. Tokom dana suvo uz postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 2, a najviša od 4 do 7 stepeni.

U sredu umereno oblačno i veći deo dana suvo uz pojačanje južnog i jugozapadnog vetra. Predveče i tokom noći ponegde kratkotrajna kiša. Najniža temperatura od -4 do 1, a najviša dnevna od 3 do 12 stepeni.

U petak i subotu se ponovo očekuje osetan pad temperature, skretanje vetra na severozapadni pravac i sneg mestimično. Od nedelje suvo i hladno



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar