Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



FK Borac započeo pripreme za prolećni deo prvenstva

post-title
Foto: Infopress


Nakon dvomesečne zimske pauze u čačanskom Borcu 1926 danas je održana prozivka igrača I započete pripreme za nastavak sezone u Srpskoj liga – grupa zapad. Izabranici Darka Rakočevića okupili su se nakon duže pause I zapoočeli počeli pripreme za prolećni deo prvenstva koje će biti obavljene u Čačku.Pripreme će biti sprovedene u Čačku , a planirano je Borac odigra pet kontrolnih utakmica. Nakon jesenjeg dela sezone, Borac ima pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca ekipu FAP-a, ali u klubu očekuju da će u nastavku prvenstva biti teže nego u jesenjem delu. Sve ekipe će se boriti ili za prvo mesto ili za opstanak tako da nema opuštanja.

 “Drago mi je što ćemo imati 20 igrača na pripremama. Doveli smo igrače koji su nam bili potrebni I mislim da smo odradili sjajan posao. Doveli smo igrače koji će svojim kvalitetom da podignu nivo igre I da ćemo uspeti da ostvarimo cilj koji imamo”, kaže Darko Rakočević šef stručnog štaba FK Borac 1926.

Borac je tokom zimske pause ostao bez nekoliko igrača medju kojima su dva golmana, a s druge stane dobio je značajna pojačanja. Posle levog beka Koste Janjića koji je u Borac prešao iz Javora i Nikole Grbovića, koji je u mladjim kategorijama igrao I za Crvene Zvezde, redove Borca pojačao je doskorašnji kapiten FAP-a iz Priboja Srđan Drašković. 

“Pet bodova je razlike izmedju nas I drugoplasirane ekipe FAP-a. Na putu smo ka cilju , ali drugi deo lige je zahtevniji. Teška je liga , a nastavak prvenstva je uvek teži. Nećemo se opustiti”, ističe Vladimir Stanisavljević sportski direktor FK Borac 1926.

Nastavak prvenstva u Srpskoj liga grupa zapad je 9. marta. 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar