Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiDejvis kup ponovo u Kraljevu: Srbija dočekuje Slovačku

post-title
Foto: Press služba


Kraljevačka publika će ponovo imati priliku da, nakon više od pet godina, u okviru kvalifikacija Dejvis kupa prati mečeve reprezentacija Srbije i Slovačke u Novoj hali sportova u Ribnici.

LJubitelji tenisa će, u naredna dva dana, moći uživo da prate i bodre Dejvis kup reprezentaciju Srbije koju će predstavljati Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Nikola Ćaćić i selektor Viktor Troicki. Srpski teniseri će odmeriti snage sa selekcijom Slovačke koju, na čelu sa selektorom Tiborom Totom, čine Aleksa Molčan, Lukaš Klajn, Jozef Kovalik, Lukaš Pokornji i Igor Zelenaj.

U kraljevačkoj hali sportova održan je oficijelni žreb za meč kvalifikacija Dejvis kupa Srbija – Slovačka. Na ceremoniji su, pored timova Srbije i Slovačke, prisustvovali i tim menadžer reprezentacije Slovačke gospodin Rudolf Horvat, supervizor ITF i vrhovni sudija meča gospodin Ian Smit i predsednik Teniskog saveza Srbije, domaćin, Mirko Petrović.

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić imao je čast da, u ime Grada, izvuče parove za predstojeće kvalifikacione mečeve. On pozvao je ljubitelje ovog sporta da dođu u kraljevačku dvoranu kako bi svi zajedno pružili svesrdnu podršku našem nacionalnom timu.

Baš u gradu na Ibru, u okviru ovog značajnog takmičenja, Dejvis kup reprezentacija Srbije je pred domaćom publikom, 2015. godine, zavidnim rezultatom pobedila selekciju Hrvatske, a potom, 2018. godine, porazila je i Indiju.

Dva singl meča planirana su u petak, 2. februara, sa početkom od 15.00 časova, i to između Kecmanovića i Kleina odnosno Lajovića i Molčana, dok će u subotu, 3. februara, sa početkom od 13.00 časova, publika imati priliku da prati dubl u kom će snage odmeriti Ćaćić i Kecmanović protiv Kovalika i Pokornjija, kao i dva singl meča između Kecmanovića i Molčana odnosno Lajovića i Kleina.Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar