Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Karavan “Sportskih igara mladih” kreće iz Gornjeg Milanovca

post-title
Foto: Press služba


Finalni deo turnira „Coca Cola Cup“, kao i takmičenje pod nazivom „ZERO WASTE SIM POLIGON “, čiji je moto očuvanje životne sredine održan je u sportskoj hali „Breza” u Gornjem Milanovcu. Pokrovitelji manifestacije su Opština Gornji Milanovac i Ustanova Sportsko – rekreativni centar Gornji Milanovac, a organizatori „Sportske igre mladih“ i „Coca Cola Cup“.

-Danas je veliki dan za mene i za svu decu Gornjeg Milanovca. Zvanično smo otvorili „Dunav osiguranje Sportske igre mladih“, pod sloganom „Budi deo igre - čuvajmo našu planetu“. Naša opština godinama unazad brine o ekologiji i zdravoj životnoj sredini. Redovno se vrše edukacije dece na temu značaja zaštite životne sredine. Edukuju se deca od vrtića, preko osnovnih i srednjih škola, pa evo i danas „Sportske igre mladih“ tematski počinjemo ekologijom. Podsetićemo još jednom najmlađe sugrađane koliko je važno brinuti o sredini u kojoj živimo. Hvala organizatorima što su izabrali naš grad kao opštinu iz koje kreće Karavan sportskih igara mladih - rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac prilikom svečanog otvaranja „Sportskih igara mladih“ u Gornjem Milanovcu.

Ujedno Kovačević je poželeo sreću i uspeh svim učesnicima i zahvalio Predragu Markoviću direktoru Sportsko-rekreativnog centra na izuzetnoj organizaciji takmičenja u Gornjem Milanovcu. Na takmičenju je učestvovalo blizu dve stotine mladih iz rudničko-takovskog kraja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar