Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pet muškaraca povređeno u udesu na Ibarskoj magistrali kod Čačka

post-title
Foto: RINA


Čačak - Tokom večernjih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode u Preljini kod Čačka kada su se sudarila dva putnička vozila. Pet osoba je povređeno i vozilom Hitne pomoći prebačene su u Opštu bolnicu.

- Na lice mesta osim medicinskih i policijski ekipa, stigli su i vatrogasci-spasioci koji su sekli vozila kako bi izvukli povredjene, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Do nezgode je došlo na Ibarskoj magistrali u pravcu Kraljeva, a ovu deonicu upravo zbog velikog broja teških udesa nazivaju još i magistralom smrti.

- Iz saobraćajnog udesa u Preljini na Urgentno prijemno odeljenje primljeno 5 muških osoba. Svi pacijenti su stabilnih vitalnih parametara. U toku je njihova, dijagnostika. Posle odrađene dijagnistike biće poznate informacije o stepenu povreda i prijemima na odeljenje, potvrdjeno je za RINU u OB Čačak.

Usled nezgode tokom vršenja uvidjaja saobraćaj na ovoj deonici je usmeravan na alteranativne pravce, a potom je propuštan naizmenično.

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok nezgode.

-Na ovoj pravini ljudi ne voze, već lete. Pretiču mimo propisa, čak i šleperi i autobusi. Mi smo mnogo puta apelovali i zbog bezbednosti pešaka, ali sve je uzalud. Ne pazi se. Svake sedmice dešavaju se saobraćajne nezgode, dodaju meštani ovog kraja.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar