Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poraz Čačka 94 od Slobode u Užicu (FOTO)

post-title
Foto: KK Sloboda Užice


čka 94 Quantox gostovala je ekipi Slobode u Užicu u okviru 19. kola košarkaške lige Srbije. Meč je počeo u tužnom tonu, gde su obe ekipe na zagrevanju nosile majice u čast nedavno preminulog Stefan Turovića, sina Saše Turovića. Nakon 40 minuta igre domaćin je slavio rezultatom 83:78 (25:21, 25:19, 14:20, 19:18).

Ekipe su na početku meča bile šuterski rapoložene, a ekipa Slobode imala je prednost i delovalo je da su se bolje snašli u takvoj igri. Druga četvrtina donela je nastavak Slobodine efikasnosti, dok je ekipa iz Čačka i dalje tražila ritam kojim će promeniti tok utakmice. Na veliku pauzu odlazi se sa čak 10 poena prednosti u korist domaćina, a najveći problem je bilo 50 primiljenih poena.

Treća četvrtina donosi agilniju igru Čačana, pa je na pauzu pred poslednji kvartal domaćin je otišao sa 4 poena prednosti. Uspela je ekipa Čačka 94 da dođe na svega poen zaostatka ali to nije bilo dovoljno da se meč prelomi u njihovu korist, pa je ekipa Slobode na kraju slavila.

Naredni meč Čačak 94 igra već u petak kada u im u goste dolazi ekipa SPD Radničkog iz Kragujevca, što je ujedno i poslednji meč pred kup Radivoja Koraća.

Sloboda: Finch 13, Đurić, Bogićević, Ćubić 21, Borovićanin 14, Aksentijević, Božić 6, Vukajlović, Henson 17, Reljić 12

Čačak 94 Quantox: Dodić 3, Stajčić 7, Pulliam 15p 8as, Grojić 13, Pešaković, Lakić 21, Gašić 12p 10sk, Pantić, Danilović 5, Dumić 2, Tatić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar