Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Miloš Teofilović tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

post-title


Ne preterujemo kada kažemo da je Borac 1926 svakako jedan od najozbiljnijih kandidata za plasman iz Srpske lige Zapad u PLS! Jesenja titula je u Čačku, a pojačanja se nižu. Naime, prošlog petka predstavljeno najzvučnije pojačanje Marko Milinković. Uz njega na Gradskom stadionu je promovisan i novi generalni sekretar kluba. Odlukom rukovodstva prvi operativac u narednom periodu će biti Miloš Teofilović, s kojim se danas družimo u “Humanitarnom tiketu u podne”.

Odlukom Miloša Teofilovića, igramo za lečenje male Nađe Marković iz Čačka, a meta nam je kvota 10,02.

Krećemo od tipa dva sa meča PLIMUT – LIDS. Ponovljena utakmica zbog remija na prvom meču. Da ni napominjemo da je tada kec na Lids bio „sigurica“. Dakle padali su tiketi kao zrele kruške, a na Lidsu je sada da dokaže da je zaista bolji, jer malo ko je voljan da prihvati ponovno razočarenje u tako kratkom roku.

Idemo na jedinicu sa meča KOVENTRI – ŠEFILD VENZDEJ. Koventri je kvalitetniji, ali se to nije videlo na prethodnoj utakmici koja se ponavlja zbog remija, pri rezultatu 1:1. Zanimljivo je da su se ova dva rivala šest dana pre pomenutog meča sastala na istom mestu, ali u okviru Čempionšipa kada je sa 2:1 slavio Koventri.

Nišanimo i jedinicu sa utakmice SAUTEMPTON – VOTFORD. Na tri uzastopna meča para dolazio je X. Nadaju se svi, a najviše igrači Sautemptona da je pretplata na ovu igru istekla na prošlom meču para. Uz to, Votford je pred ovaj meč u Čempionšipu poražen od Kardifa. Možda bi taj rezultat posle tri uzastopna meča koja je u svim takmičenjima rešavao uz X, uticati da mu popusti samopoudanje.

Na utakmici LEVERKUZEN – ŠTUTGART nišanimo interesantnu GG igru. Značio bi Viktor Bonifejs mnogo Aspirindžijama, ali on nažalost neće moći zbog povrede da bude u stroju za meč sa Štutgartom. Kako bilo, Štutgart je i ovako tanji od Leverkuzena koji želi da prekine tradiciju para. Naime, na oba meča ovih timova u 2023. godini dolazio je X.

Realna dvojka dolazi sa utakice SOŠO – REN. Sošo kao tim iz trećeg ranga takmičenja ne bi trebalo da zadaje probleme jednom Renu. Dakle, svi konci su u rukama ekipe koja je u Ligi 1 trenutno deveta, ali i u velikom zaletu po pitanju forme. Četiri vezane pobede ovog kluba i elitnom takmičenju dovoljno potkrepljuju tezu o Sošoovoj inferiornosti u Kupu Francuske.  

I to bi bilo sve od Miloša Teofilovića, koji je prilikom preuzimanja mesta generalnog sekretara FK Borac 1926 rekao:“Svi mi koji smo rođeni u Čačku dobro znamo šta je Borac. Prihvatio sam poziv ljudi iz agilnog rukovodstva da u narednom periodu dam doprinos daljem razvoju i ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba. Ovo smatram velikim priznanjem za svoj dosadašnji rad u fudbalu, ali i velikom obavezom koju stvara sam rad u klubu. Trudiću se da u domenu svog posla dam maksimalan doprinos, kako bi organizacija i funkcionisanje kluba ispratili na pravi način ono što svi očekujemo od samog terena, na kome će se Borac vratiti tamo gde mu je i mesto. Samo zajedničkim snagama svih struktura klub može napredovati, a to je cilj ne samo nas koji smo sada u Borcu, već verujem i svih Čačana koje pozivam da pruže podršku pre svega igračima i trenerima na putu povratka u viši rang takmičenja”.

Miloš Teofilović je kao igrač prošao sve mlađe kategorije Borca. Posle teške povrede kolena sa velikim uspehom je branio u prvoligaškoj konkurenciji futsala za čačansku Fontanu i Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca. Radio je kao generalni sekretar fudbalskog saveza grada Čačka, a u Borac stiže sa pozicije potpredsednika Poleta iz Ljubića. Završio je master studije menadžmenta u sportu.

Želimo da baš sa njegovim  tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

Mozzartsport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar