Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiBio žrtva internet nasilja, pa namerno izazvao nesreću? Građane Kraljeva potresla vest o tragediji u kojoj je nastradao mladić

post-title
Foto: RINA


Kraljevo - Vest o nesreći u kojoj je život izgubio mladić L.V. (21) potresla je Kraljevo. Tačan uzrok ove tragedije još uvek nije poznat, ali poznanici mladića kažu da je vrlo moguće da je saobraćajnu nezgodu mladić možda izazvao i namerno, jer je bio žrtva internet nasilja.

- Njegova slika pojavila se na društvenim mrežama i ispod nje je pisalo "manijak". Komentara je na to bilo raznih, a taj dečko nikome ništa nažao nije učinio već je njegova slika - ili stvaljena greškom ili je to neki bolesni um namerno učinio. Ne možemo da tvrdimo, da je zaista nesreću izazvao namerno, ali to se jutros moglo čuti po gradu, kaže za RINU devojka koja je poznavala L.V.

Nastradali mladić radio je u jednoj stranoj fabrici koja je pre nekoliko godina otvorena u Kraljevu, a kolege za njega imaju samo pohvalne reči.

- On je bio divan kolega i vaspitan mladić. Radio je sa dosta žena i sa svima je bio u normalnim i kolegijalnim odnosima, ni sa jednom neka svadja. Ako je dečko učinio to jer su ga bez razloga prozvali manijakom to nek ide na dušu onima koji su te laži širili na društvenim mrežama, Verovatno ga je to mnogo pogodilo i nije mogao da se nosi sa tim. Kraljevo nije veliki grad, skoro svi se znaju, dodaju kolege.

L.V. nastradao je kada je rano jutros sleteo sa puta i udario u zid koji je od siline udara potpuno razbijen.

RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar