Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Februar i dalje u znaku proleća, temperatura do 20 stepeni

post-title
Foto: Mediaportal


Do kraja sedmice veoma toplo, u subotu i do 23 stepena. Na Balkanu i u Srbiji pretežno vedro, a sa Mediterana će stizati topla vazdušna masa. Jutarnja temperatura od -1 do 9 stepeni, najviša dnevna od 15 do 20. 

Pretežno sunčano i natprosečno toplo u četvrtak, povremeno uz umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, na severu Vojvodine, kao i na planinama povremeno i jak, jugozapadni i južni. Najniža temperatura od -1 do 9, a najaviša od 15 do 20 stepeni.

Poslednjeg dana radne nedelje malo i umereno oblačno uz pojačanje jugozapadnog vetra. Najniža temperatura od 1 do 10, a najaviša od 16 do 23 stepena.

U subotu umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, tek ponegde sa kratkotrajnom kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 2 do 12, a najaviša od 16 do 22 stepena.

Drugog dana vikenda promenljivo oblačno, toplo i vetrovito, tek ponegde sa kratkotrajnom kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar, u planinskim predelima i na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 6 do 12, a najaviša od 16 do 21 stepen.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar