Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Darko Talić pred gostovanje Studentskom centru: Ako odigramo kako umemo, možemo da se nadamo pobedi!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


U okviru 20. kola AdmiralBet ABA lige po drugi put u tekućoj takmičarskoj godini koplja će ukrstiti podgorički Studentski centar i čačanski Borac Mozzart (nedelja, 21:00, Arena sport 2).

Darko Talić, jedan od najboljih pojedinaca u redovima Čačana u minuloj rundi, smatra da se Borac dobro pokazao protiv kvalitetnog rivala iz Ljubljane.

„Prethodni meč sa Olimpijom bio je neizvestan do samog kraja. U većini momenata smo pokazivali dobru igru protiv jako kvalitetne ekipe. Imali smo nekoliko padova koncentracije u određenim trenucima utakmice, a možda malo i nedostatak sreće nas je na kraju koštao pobede. Ali mislim da smo pokazali dobru energiju i da tako treba da nastavimo dalje“, rekao je Talić.

Sledi duel u Podgorici, koji će, nema mesta sumnji, biti veoma težak za goste.

„Ekipa Studentskog centra je kvalitetna i veoma mlada, a igra zaista dobru košarku. Međutim, bez obzira na to, idemo da dobijemo meč. Svesni smo svojih kvaliteta, a vreme koje smo imali na raspolaganju iskoristili smo da vredno radimo i da se spremimo za utakmicu najbolje moguće“, dodao je Talić.

Zatim je prozborio još malo o protivničkom taboru.

„Studentski centar je dobro pokriven na svim pozicijama. Ove sezone je pokazao kako ume da bude veoma neugodan rival svim ekipama, posebno kada igra na svom terenu“, kazao je bek Borca.

Ipak, Čačani su ove sezone već jednom pokazali da znaju kako da pobede navedeni tim.

„Apsolutno! Smatram da se u većini stvari mi pitamo. Ako odigramo energetski i fokusirano na nivou kao što znamo, mislim da možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu“, završio je Darko Talić.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar