Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiKafa 150, a ručak za dvoje 1500 dinara: Cene u ovoj popularnoj srpskoj banji oduševile goste koji kažu - definitivno se ovde vraćamo ponovo

post-title
Foto: RINA


Vrnjačka Banja - Osim već standardno popularnh planina poput Kopaonika i Zlatibora, tokom minulih prazničnih dana veoma posećena bila je i Vrnačka Banja, kroz koju je prošlo na hiljade posetilaca. Uredjeno šetalište i mnoštvo sadržaja primamili su goste iz svih delova Srbije, ali ono što je na većinu njih ostavilo pozitivan utisak jesu pristupačne cene.

- Očekivali smo i ovde da bude papreno, pa su nas cene stvarno pozitovno iznenadile. Obična kafa je 100 dinara, espreso kafa 150, a ručak za dvoje nije više od 1500 dinara. Domaćini su ljubazni i srdačni, konobari takođe. Definitivno ovo je destinacija na koju ćemo se ponovo vratiti, rekao je za RINU ekonomista Sreten V. iz Sombora koji je praznike proveo u Vrnjačkoj Banji.

Ono što će dodatno doprineti popularizaciji ovog mesta u nekom narednom periodu svakako jeste izgradnja gondole koja će Vrnjačku Banju povezati sa planinom Goč.

- To je potrebno svakoj turističkoj destinaciji koja ima potencijal, naročito za skijanje. Mislim da je to pun pogodak i ono što je jako bitno da ugostitelji ostanu pribrani kada su cene u pitanju i da će to biti razlog koji može da potuče konkureciju kada je u pitanju odmor u Srbji - dodaje naš sagovornik.

On veruje da i završetak i puštanje u saobraćaj Moravskog koridora Vrnjačku Banju stavlja na prvo mesto kada je u pitanju porodični odmor.

RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar