Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiZa 30 odsto više vozila na auto-putu Miloš Veliki tokom praznika nego prošle godine, kroz naplatnu stanicu u Preljini prošlo njih 54.035

post-title
Foto: RINA


Čačak - Tokom prethodnih prazničnih dana jedna od deonica koja je bila pod najvećim oprećenjem je auto-put Miloš Veliki, ipak ova trasa od Beograda do Pakovraća kod Čačka smanjila je ogromne saobraćajne gužve koje su bile normalna pojava nekih ranijih godina.

- JP „Putevi Srbije“ u periodu od 14.02. do 18.02.2024.g. preduzelo je sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, bio je povećan broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali bili su u funkciji bez minuta pauze, saopšteno je za RINU iz ovoj javnog preduzeća.

Prema podacima koji su dostavljeni redakciji kroz naplatnu rampu Preljina je u periodu od 14.02. do 18.02 prošlo ukupno 54.035 vozila, a najviše tokom jučerašnjeg dana kada je prošlo – 13.694 vozila.

Kroz naplatnu rampu u Pakovraću u istom periodu prošlo je 50.178 vozila, takođe najviše je prošlo juče - 14.312.

-Ako pomenuta četiri dana u februaru 2024. godine poredimo sa istim periodom prošle godine, beležimo porast prometa vozila od oko 10% na NS Preljina i oko 30% na NS Pakovraće, zaključuju u JP Putevima Srbije.

RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar