Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić u Čačku - specijalna gošća Katarina Radivojević

post-title
Foto: Promo


Čačak - Naša poznata glumica izuzetnog glasa, Jelena Gavrilović, održaće koncert filmske muzike – „Cinema acoustic” 23. februara sa početkom u 20.00 u Kulturnom centru Čačak, u okrviru finala Prestonice kulture Srbije - Čačak 2023, projekta Čačanska Rodna. Besplatne ulaznice za ovaj koncert mogu se podići na biletarnici Kulturnog centra Čačak.

Koncert je Jelena Gavrilović posvetila legendarnoj Sonji Savić koja je rođena u Čačku, 1961. godine.
Kako je Jelena izjavila, ona bi volela "da se zajedno prisetimo svih onih numera iz domaćih ali i stranih filmova na kojima smo odrastali."
Specijalna gošća večeri je glumica Katarina Radivojević sa kojom će Jelena prvi put nastupiti uživo, a na sceni će takođe biti izuzetni muzičari: Gabor Bunford (saksofon i klarinet), Miloš Šikman (perkusije), Marko Atanacković (klavijature), Banko Banković (gitara).

Glumica Jelena Gavrilović dobila je nedavno ovacije publike na tri koncerta „Dizni 100” (Disney100”) u Beogradu. Jelena je izvela čuvene numere iz oba dela popularnog animiranog hita „Zaleđeno kraljevstvo” („Frozen”), po čemu je poznata i van granica naše zemlje: „Sad je kraj” (Let It Go”) i „Meni neznano” („Into the Unknown”). Ona je dala glas za srpsku verziju Elze, a Dizni studio je upravo Jelenu Gavrilović uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar