Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Fudbaleri Borca privode kraju prireme za nastavak sezone

post-title
Foto: Infopress


Do početka prolećnog dela prvenstva u Srpskoj  liga – grupa zapad ostalo je petnaest dana. Fudbaleri čačanskog Borca 1926  polako privode kraju pripreme za  nastavak sezone u kojoj je cilj plasman u Prvu ligu Srbije.

U zimskom prelaznom roku Borac je dobio je značajna pojačanja. U ekipu je došao Marko Milinković , nekadašnji reprezentativac Srbije,  Kosta Janjić koji je u Borac prešao iz Javora , a tu su i  Nikola Grbović, kao i doskorašnji  kapiten FAP-a iz Priboja Srđan Drašković. Borac je rešio i pitanje golmana , tako da je ekipa kompletirana I sa velikim ambicijma očekuje nastavak sezone.

Foto: Infopress

“Nemamo povredjenih igrača, a  novi igrači su svi već provereni I doneće neophodno iskustvo I kvalitet koji šef zahteva. Budući da smo odradili dobar posao tokom prirema I da ispunjavamo očekivanja šefa stručnog štaba , mislim da  ćemo biti još bolji kada počne prvenstvo. Svi jedva čekamo prvu utakmicu kada gostujemo Vrelu.  Mi znamo naš cilj, a to je plasman u Prvu ligu Srbije”, ističe Stranjinja Pantić  fudbaler  Borca. 

Nakon jesenjeg dela sezone, Borac  ima pet bodova prednosti  u odnosu na prvog  pratioca ekipu pribojskog FAP-a, ali u klubu ističu da će prvenstavo biti neizvesno do samog kraja. Prvo kolo prolećnog dela prvenstva u Srpskoj  ligi – grupa zapad igra se 9. i 10. marta.   

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar