Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Završeni radovi na rekonstrukciji puta Prijevor - Trbušani

post-title
Foto: JP Gradac Čačak


Danas su završeni radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju opštinskog puta OP 123-3 (od škole u Prijevoru do škole u Trbušanima i dalje do raskrsnice sa državnim putem kod Komune) u ukupnoj dužini od 4.470 metara, širine 5 metara.

Ovaj put je pretrpeo velika oštećenja usled prekomernog korišćenja tokom radova na izgradnji deonice auto-puta "Miloš Veliki" od Preljine do Pakovraća.

Zahvaljujući ogromnoj podršci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ministra gospodina Gorana Vesića, javnog preduzeća "Putevi Srbije" i direktora, gospodina Zorana Drobnjaka, Centralnoj putnoj laboratoriji - CPL kao nadzoru nad ovim radovima, u saradnji sa kineskom kompanijom CCCC ovi radovi su uspešno završeni i predstavljaju početak rehabilitacije svih puteva koji su pretrpeli oštećenja na isti način.

Radove je svakodnevno pratio naš kolega gospodin Rade Ćirković, trudeći se da u toku izvođenja radova budu rešeni brojni problemi, koji se pre svega odnose na odvodnjavanje puta, regulisanje nivelete puta i priključaka na put velikog broja domaćinstava i privrednih subjekata duž cele trase.

Uz veliko zalaganje gradonačelnika Čačka, gospodina Miluna Todorovića, pomoćnika gradonačelnika gospodina Miloša Stevanića i našeg preduzeća kao upravljača opštinskim putevima, u narednom periodu nas očekuju i radovi na rekonstrukciji preostalih 20 kilometara svih puteva koji su pretrpeli oštećenja tokom izgradnje auto-puta.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar