Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nova izmena režima saobraćaja u Čačku: Zbog rekonstrukcije se zatvara Ulica Župana Stracimira

post-title
Foto: Mediaportal


Obaveštavaju se svi učesnici u saobraćaju da će zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice župana Stracimira doći do izmene režima saobraćaja, u okolnim ulicama i to od 02.03.2024. godine.

 

Ulica župana Stracimira biće zatvorena za saobraćaj za sva vozila, bicikliste i motocikliste.

Kretanja pešaka kroz ovu ulicu biće regulisano gradilišnom ogradom i privremenom saobraćajnom signalizacijom.

 

Kretanje vozila u okruženju biće regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom i odvijaće se na sledeći način:

 

Ulicom Bogićevićevom u jednom smeru od Ulice hajduk Veljkove ka Rajićevoj (suprotno od trenutnog smera) i dalje Rajićevom ka Lominoj ulici, ulicom Hajduk Veljkovom u jednom smeru od Lomine ka Bogićevićevoj i Kuželjevoj (kao i sada) i dalje Kuželjevom u jednom smeru, od hajduk Veljkove ka kružnom toku kod Solida. U Kuželjevoj ulici biće dozvoljeno parkiranje vozila na postojećim parking mestima (upravno na pravac kretanja) i na novooznačenim parking mestima na kolovozu, podužno sa leve strane u odnosu na pravac kretanja.

 

Kretanje vozila javnog gradskog prevoza odvijaće se ulicama Železničkom (od stajališta kod Solida do Bulevara vojvode Putnika), zatim Bulevarom vojvode Putnika do LJubićke (kod Medicine rada), LJubićkom do Ulice Bate Janković (kod Moravice), Ulicom Bate Jankovića do Ulice cara Dušana (kod crkve) i dalje bez izmena Ulicom gospodar Jovanovom (ka Pošti). Istom trasom kretaće se vozila javnog gradskog prevoza i u suoprotnom smeru.

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar