Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Manifestacija INDEKS 2024. u Kulturnom centru Čačak

post-title
Foto: Promo


Čačak - Manifestacija Indeks 2024. biće organizovana u sredu, 28. februara u Kulturnom centru Čačak, u periodu od 11 do 16 časova.

Preko 30 univerziteta, fakulteta i visokoškolskih ustanova, akademija i Nacionalna služba za zapošljavanje prezentovaće svoje programe budućim studentima.
Svečano otvaranje manifestacije je zakazano za 11:30, a organizator je Turistička organizacija Čačka, uz pokroviteljstvo grada Čačka.

„Već tradicionalno krajem februara Turistička organizacija Čačka uz podršku lokalne samouprave organizuje manifestaciju Indeks posvećenu našim srednjoškolcima, gde im svoje programe prezentuju akreditovane obrazovne ustanove iz zemlje i okruženja. Za ovogodišnju manifestaciju prijavilo se čak 38 fakulteta, univerziteta, akademija, visokih škola i Nacionalna služba za zapošljavanje, što je rekordan broj ustanova i to samo govori o izuzetnom značaju ove manifestacije.“, navode iz TO Čačka.

„Pozivamo sve zainteresovane učenike, buduće akademce i njihove roditelje da prisustvuju događaju.“, dodaju iz TO Čačka.

Organizator je Turistička organizacija Čačka, uz pokroviteljstvo grada Čačka.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar