Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



FK Polet u finišu priprema za nastavak prvenstva

post-title
Foto: Infopress


Ostalo je još osam dana do početka prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi – grupa zapad. U prvom kolu Polet iz Ljubića 10. marta dočekuje ekipu Fapa iz Priboja. 

  Pripreme ekipe iz Ljubića se  odvijaju prema planu, a zbog kompletne rekonstrukcije terena u Ljubiću, ekipa Dragiše Žunjica vredno trenira več nekoliko sedmica na terenima SC Mladost i pomoćnom terenu FK Borac gde će i igrati pojedine mečeve u nastavku prolećnog dela prvenstava. Većinu  utakmice igraće na centralnom terenu stadiona pored Morave.

„Nalazimo se u šestoj nedelji priprema. Većinu stvari koje smo zacrtali smo i ostvarili, a imali smo sreću da nas prati lepo vreme pa nije bilo odlaganja treninga ni utakmica. Odigrali smo 6 pripremnih mečeva. Bilo je nekih slabosti koje ćemo otkloniti do početka prvenstva. Uspeli smo da dovedemo nekoliko igrača i formirali jak sastav. Dolaskom Tripkovića, Pejičića i Majstorovića pojačali smo ekipu”, ističe Dragiša Žunjić  trener FK Polet.

 

 U prvom kolu nastavka prvenstva Polet dočekuje Fap iz Priboja, trenutno drugoplasiranu ekipu na tabeli Srpske lige – grupa zapad, koju je do nedavno predvodio Dragiša Žunjić.

Otežavajuća okolnost za ekipu je što neće nastupati na svom  terenu u Ljubiću, ali u klubu očekuju da će, i pored toga, igrači biti spremni i motivisani za nastavak prvenstva u kojem je cilj da Polet sačuva status  u Srpskoj ligi grupa zapad. 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar