Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nikola Manojlović pred gostovanje FMP-u: Verovatno najbitnija utakmica u sezoni!

post-title
Foto: SC Derby/Filip Roganović


Nakon pauze duge gotovo tri sedmice ovog vikenda biće nastavljena AdmiralBet ABA liga. Jedan od najvažnijih mečeve u tekućoj takmičarskoj godini Borac Mozzart će odigrati u Železniku, gde će ga ugostiti domaći FMP Soccerbet (subota, 19:00, Arena sport 2).

Nikola Manojlović, mladi igrač Borca, ističe da je timu odgovarala pauza nakon Kupa.

„Prijala nam je pauza nakon loše prikazane igre u Nišu u Kupu. Imali smo dovoljno vremena da zaboravimo na tu utakmicu i da se fokusiramo na verovatno najbitniju u sezoni protiv FMP-a. U timu je bilo i povreda u prethodnom periodu. Međutim, saigrači su se vratili polako u trenažni proces i nadamo se da ćemo u punom sastavu igrati u subotu“, rekao je Manojlović.

Što se tiče narednog rivala.

„FMP ima jednu turbulentu sezonu, jer je promenio trojicu trenera. Međutim, dolaskom novog trenera Nikitovića igra sjajno i njegova pozicija na tabeli ne govori o pravoj slici ekipe. Poznajemo se vrlo dobro i biće jako zanimljiva utakmica za gledanje“, kazao je Manojlović.

Naravno, Borac sa jasnim namerama ide u prestonicu.

„Očekivanja pred utakmicu sa FMP-om su ista kao i pred svaki prethodni meč ove sezone. Želimo da izađemo na parket maksimalno fokusirani i motivisani. Naravno, idemo na pobedu“, dodao je mladi košarkaš.

Dobar model može biti poslednji meč koji su Čačani odigrali u regionalnom takmičenju. Iako su poraženi, njihova borbenost je impresionirala javnost.

„Utakmicu u Podgorici su odlučivali sitni detalji. Otisli smo tamo i pokazali zube, ali nažalost nismo odneli pobedu. Ne sumnjam u svoje saigrače i to da ćemo pokazati tu istu borbenost i zalaganje i u Beogradu u subotu veče“, završio je Nikola Manojlović.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar