Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ministar Vučević obišao Tehnički remontni zavod "Čačak"

post-title
Foto: Press služba


Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas Tehnički remontni zavod „Čačak“.

 

Tom prilikom, ministar Vučević sastao se sa rukovodstvom TRZ „Čačak“, a pukovnik dr Vojkan Radonjić, direktor Zavoda, predstavio je ministru odbrane kapacitete za remont i održavanje naoružanja i vojne opreme, kao i organizaciju rada ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske.

 

Ministar Vučević, nakon sastanka, obišao je pogon za remont vozila guseničara, kao i Sektor za remont sredstava elektronike i elektromehanike.

 

On je, nakon obilaska, zahvalio zaposlenima na trudu i istakao značaj TRZ „Čačak“ za tehničko održavanje i generalni remont sredstava borbene tehnike dodajući da će država Srbija nastaviti da ulaže u razvoj kapaciteta naše Vojske, kako bi se obezbedilo da ispravnost tehnike uvek bude na najvišem nivou.

 

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, načelnik Uprave za odbrambene tehnologije Sektora za materijalne resurse brigadni general Slavko Rakić, načelnik Moravičkog upravnog okruga Marko Parezanović i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar