Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pola noći smo proveli u bolnici, snimali su nam pluća: Stanari zgrade u kojoj je izbio požar još uvek pod stresom, utvrdjen tačan uzrok ovog velikog incidenta

post-title
Foto: RINA


Čačak - Nakon požara koji se sinoć dogodio u stambenoj zgradi u čačanskom naselju Alvadžinica ekipe EPSA-a ustanovile su tačan uzrok izbijanja ovog incidenta, a radnici već satima rade na otklanjanju pričinjenog kvara.

- Do požara je došlo zbog kratkog spoja na unutrašnjim instalacijama koji se potom proširio na orman sa mernim uređajima. Do kratkog spoja na unutrašnjim instalacijama je došlo prema rečima stanara, zbog prodora vode iz jednog stana i slivanja kroz kablovske kanalice u zgradi, potvrdjeno je za RINU.

Zbog vode koja je poplavila dobar deo stanova, pojedini gradjani još uvek se nisu vratili u svoje domave.

- Još kašljem od noćas, kao da je garež ostala u grlu. Mi smo odmah čuli zvukove nalik pucanju, izašli smo iz stana i osetili gust dim. Krenuli smo da izađemo iz zgrade, ali nismo uspeli od dima, pa smo se popeli na zajedniču terasu. Posle nekog vremena došli su vatrogasci i rekli da je požar ugašen i izveli nas iz zgrade, kaže Saša Stevanović.

On dodaje da kad su izašli napolje, odmah ih je sačekala ekipa Hitne pomoći koja ih je odvezla u bolnicu.

-Proveravali su naše zdravstveno stanje, ostali smo u bolnici do oko pola 3. Snimali pluća, na interno smo išli. Potom smo prenoćili kod sina u stanu, jer se u našem osećao dim. Jutros su hodnici prepuni dima, ističe ovaj Čačanin.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar