Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Fudbaleri Borca bolji od Omladinca na stadionu kraj Morave

post-title
Foto: Morava sport


U utakmici 17. kola Srpske lige Zapad, u Čačku su na Gradskom stadionu kraj Morave snage odmerili domaći Borac i ekipa Omladinca iz Zablaća, a bolji u ovom lokalnom derbiju srpskoligaškog Zapada bio je Borac rezultatom 2:0 (0:0).

U prvih 45 minuta nije viđeno puno toga, Borac je imao blagu inicijativu ali su svi napadi čačanskih zebri bili jalovi, pa nekoliko stotina gledalaca nije imalo prilike da uživa u prvom delu igre. Drugih 45 minuta doneo je za nijansu agilniju igru izabranika Darka Rakočevića, koji je odmah na startu izvršio nekolio promena u sastavu. Jedna od tih promena bila je plodonosna, jer je na ovoj utakmici rezervista Grbović golom u 60. minutu doneo prednost domaćinu. To je nateralo gostujuće fudbalere da zaigraju nešto otvorenije, ali osim par polu šansi, nije viđeno puno toga pred golom mladog Stanića.

Pobedu i nova tri boda golom u 77. minutu osigurao je štoper Strahinja Pantić.

Bila je ovo 15 pobeda Borca u ovoj sezoni i tako i dalje drži prvo mesto tabele sa pet bodova više od prvog pratioca ekipe FAP-a koja je danas takođe zabeležila pobedu na gostovanju u Valjevu ekipi Budućnosti Krušik, rezultat je bio 1:2.

Omladinac je sa druge strane po sedmi put poražen, ali i dalje zauzima poziciju u gornjoj polovini tabele sa 24 boda.

U narednom kolu Borac gostuje ekipi Takova, dok Omladinac dočekuje Vrelo.

Morava sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar