Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Tajlan Birts pred okršaj protiv Budućnosti: Možemo da odigramo na još boljem nivou!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


Polako, ali sigurno, bliži se kraj ligaškog dela regionalnog takmičenja. Na redu je da bude realizovana 23. runda AdmiralBet ABA lige, u kojoj će jedan od susreta biti odigran u Podgorici, gde će domaća Budućnost VOLI ugostiti čačanski Borac Mozzart (subota, 19:00, Arena sport 1).

Tajlan Birts, jedan od najzapaženijih aktera u redovima Čačana protiv Partizana Mozzart Bet, u najkraćim crtama se osvrnuo na prethodni meč.

„Iako smo poraženi od Partizana, ne možemo da očajavamo. Odigrali smo odličnu utakmicu protiv šampiona takmičenja i člana Evrolige, što nam služi na čast. Bilo je lepo videti kako od prvog do poslednjeg minuta igramo kao pravi tim. To je model koji moramo da primenimo na svaki naredni meč, sve do okončanja ABA lige“, rekao je krilni igrač Borca Mozzart.

Onda se usredsredio na duel koji dolazi.

„Sledi okršaj protiv Budućnosti, sjajne ekipe, koja ove godine igra na zavidnom nivou. Uostalom, drugo mesto, na kom se nalazi, svedoči kakav je to sastav. Nadam se da ćemo biti u stanju da prenesemo energiju i borbenost iz duela sa Partizanom na naredni meč. Naravno, biće potrebno da poradimo na nekim sitnim detaljima i propustima koji su nam se provukli u Čačku, a ako to učinimo, siguran sam da možemo da odigramo na još boljem nivou“, dodao je Tajlan Birts.

KK Borac7Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar