Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Spektakularna Pobeda: Plesni Klub Luna Osvojio Kup Balkana U Brčkom!

post-title


Plesni klub Luna još jednom u naš grad na Moravi donosi sjajne vesti, dominirajući na nedavno održanom Kupu Balkana u sportskom plesu u Bosni, u gradu Brčkom. 

Ovo prestižno takmičenje je bilo ne samo prilika za demonstraciju vrhunskih plesnih veština, već i za slavljenje dugogodišnjeg truda, predanosti i strasti prema plesu koja krasi članove kluba tokom tri decenije.

Naši takmičari, predstavnici Plesnog kluba Luna, postali su šampioni Balkana u par kategorija. A Plesni klub Luna je od organizatora plesnog kluba Mambo Brčko dobio plaketu za najbrojniji i najveći klub od sva 24 kluba koji su učestovali.

Kjara Čutović je postala šampionka Balkana u kategoriji Junior 1 Latino plesovi,

dok je Teodora Nikolić bila najbolja na Balkanu u kategoriji Junior 2 Latino plesovi. 

Njihov neverovatni talenat, ali pre svega predanost i neumorni rad su ih izdvojili među najbolje plesače u regionu i postale su šampionke Balkana!

Ali tu nije kraj našem trijumfu! 

Formacijski timovi Juniora 1 i Starijih omladinaca takođe iz Plesnog kluba Lune, dominirali su, dali sve od sebe i postigli sjajne rezultate. 

Tim Junior 1 Latino plesovi je zauzeo prvo mesto Kupa Balkana latino formacije, a sjajno drugo mesto su zauzele naše Starije omladinke, prikazujući izuzetnu energiju, preciznost i tehniku koja je osvojila srca publike što je rezultiralo osvajanjem drugog mesta na Kupu Balkana. 

Julijana Damljanović, Andjela Milutinović, Mina Gucunski, Dina Benić, Isidora Stamenković, Anja Vujović, Nataša Švabić, Elisa Bogdanović, Kjara Čutović i Teodora Nikolić je tim koji su posvećenost, odlična tehnika i uvežbanost dovele medju sam vrh na Balkanu, a i šire.

Preponosni smo na naše sjajne takmičare, naš tim trenera koji zajedničkim snagama stvaraju sjajne sportiste, plesače i divne ljude. Velika zahvalnost ide roditeljima ove dece, koji podržavaju svoju decu, ali i naš klub na sjajan način pun razumevanja!

Ovaj izuzetan uspeh dolazi uoči još jednog velikog događaja koji će obeležiti takmičarsku plesnu sezonu u svetu. 

Plesni klub Luna, četvrtu godinu za redom u saradnji sa Plesnim savezom Srbije i uz podršku grada Čačka, organizuje jedan od najvećih turnira sportskog plesa na svetu – WDSF SERBIJA OPEN – ČAČAK TROPHY, koji će se održati 11. i 12. maja u Čačku.

Ovaj događaj će okupiti vrhunske plesače iz celog sveta, a ima neverovatno veliki značaj za Plesni savez Srbije i Plesni klub Luna, u našem grad se očekuje oko 2.000 takmičara iz preko 25 zemalja.

Plesni klub Luna nastavlja da bude sinonim za izvrsnost i predanost u svetu plesa, inspirišući generacije plesača i ostavljajući dubok i trajan pečat u sportskom plesu u našem gradu, zemlji, ali i mnogo šire. 

Ovaj ogroman uspeh ne samo da je podigao ugled našeg kluba, već je i pokazao da se predanost, trud i ljubav prema plesu isplate. Ponosimo se našim takmičarima na postignutom uspehu, kao i na podršci koju su dobili od svojih trenera i porodica!

Fantastičnim rezultatima potvrđujemo našu posvećenost i obećavamo da ćemo nastaviti da se trudimo i rastemo kako bismo ostvarili još veće uspehe u budućnosti. 

Čestitamo našim takmičarima na fantastičnim rezultatima i radujemo se budućim uspesima koje ćemo zajedno postići. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar