Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U Srbiji danas kišovito i hladnije

post-title
Foto: Mediaportal


Oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i snegom na planinama. Očekuje se i kiša. Na snazi je žuti meteo-alarm. Najviša dnevna temperatura od 9 do 19 stepeni. U glavnom gradu kišovito i svežije. Temperatura do 10 stepeni.

Drugog dana vikenda naoblačenje i zahlađenje s kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegde mogu biti praćeni grmljavinom, sa severa i zapada Srbije u toku dana i večeri će se premeštati ka ostalim krajevima.

Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni, samo u južnim i jugoistočnim krajevima tokom većeg dela dana slab i umeren, povremeno i jak, južni i jugozapadni vetar.

Uveče i noću u brdsko-planinskim predelima prelazak kiše u sneg i kratkotrajno stvaranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača.

Najniža temperatura od 3 do 9, najviša od 9 na zapadu do 19 stepeni na jugoistoku Srbije.

U ponedeljak promenljivo oblačno i sveže sa sunčanim intervalima i lokalnom pojavom kratkotrajne kiše, a na planinama snega.

Kratkotrajni sneg se ujutro očekuje ponegde i u brdskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na istoku Srbije povremeno jak severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 5, a najviša od 9 do 15 stepeni. Uveče i noću vedro uz slabljenje vetra.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar