Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Bojan Tomašević pred utakmicu sa Mornarom: Očekuje nas veoma teška utakmica u Topolicama!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


Ligaški deo jadranskog takmičenja gotovo pa je došao do svog neumitnog konca. Na redu je da bude realizovano 25. kolo AdmiralBet ABA lige, u kom će Borac Mozzart otputovati na megdan Mornaru – Barsko zlato (subota, 19:00, Arena sport 3 premium).

Iza tabora Dejana Mijatovića je veoma važna utakmica i pobeda u susretu sa Zadrom (89:81). Nema mesta sumnji, na taj način su Čačani napravili veliki korak ka ostvarenju svog primarnog ovosezonskog cilja, a to je, pre svega, opstanak u ligi, a kao drugo i izbegavanje pozicije koja bi ih ponovo odvela u baraž.

Naravno, još uvek ništa nije gotovo, tako da bi košarkašima iz grada podno Ovčara i Kablara puno značile i pobede u predstojećim susretima protiv Mornara i Krke.

Bojan Tomašević, krilni centar Čačana, ukratko je analizirao prethodni susret.

„U utakmici protiv Zadra ostvarili smo jednu veoma važnu pobedu. Pokazali smo karakter i imali veliku želju za trijumfom, do kog smo na kraju došli uz pomoć verne publike“, kazao je Tomašević.

Onda je govorio o narednom duelu i protivniku.

„Što se tiče gostovanja Mornaru, očekuje nas jedna veoma teška utakmica. Dobro se osećamo, spremamo se za taj duel, raspoloženje je odlično u ekipi, tako da mislim da će publika videti jednu odličnu utakmicu u Topolicama“, smatra košarkaš Borca.

Mladi igrač je mišljenja da će Mornar potrošiti i poslednji atom snage kako bi došao do zlata vredne pobede.

,,Mornar je ekipa kojoj je preko potrebna pobeda do kraja lige. Zbog toga, naravno, očekujem nabolje izdanje svih protivničkih igrača i siguran sam da će igrati kao da im život zavisi od narednog susreta”, završio je Bojan Tomašević.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar