Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uleteli u objekat u izgradnji i pokrali sve kablove: Incident u čačanskom naselju Ljubić, usporeni radovi na izgradnji Zdravstvene stanica zbog teške krađe

post-title
Foto: Mediaportal


Čačak - Tokom izgradnje Zdravstvene stanice u čačanskom naselju Ljubić došlo je do incidenta kada su bahati pojedinci, ušli objekat koji se gradi i izrvršili krađu.

- Oni su poskidali i pokrali sve kablove koji su bili postavljeni na objektu. Šteta je preko milion dinara, koju smo nadomestili. Ali, njihovo delo ima još veću posledicu jer su već završeni radovi morali da se rade sve iznova. A, to iziskuje dosta vremena, rekao je za RINU gradonačenik Čačka Milun Todorović.

Otvranje Zdravstvene stanice u Ljubiću planirano je za ovaj medec, medjutim zbog ove nepredvidjene situacije, gradonačelnik ističe da se otvaranje očekuje do kraja juna meseca.

- Velika šteta mora biti sanirana, nova Zdravstvena stanica biće otvorena za neka dva meseca. Ne moramo dodtano naglašavati njen značaj, jer će ona značiti spas za oko 30.000 ljudi koji žive sa druge strane reke Zapadne Morave, dodao je Todorović.

Razbojnici koji su ukrali kablove iz objekta u izgrandji su identifikovani, a brzom i efikasnom akcijom policije su i uhapšen

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar