Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Omladinska škola FK Borac: Održano takmičenje u fudbalskim veštinama za dečake 2013. godište (FOTO)

post-title
Foto: FK Borac


Uz redovan trenažni i takmičarski rad u fudbalskom klubu Borac 1926 su krenuli i sa novim aktivnostima kako bi najmlađima još više pribižili svu draž fudbalske igre. Tako je pod svetlošću reflektora na terenu sa veštačkom travom Gradskog fudbalskog stadiona održano zanimljivo i atraktivno takmičenje. Dečaci rođeni 2013. godine su se nadmetali u disciplinama žongliranja i šutiranja penala.

 Klub je za najuspešnijke obezbedio medalje, ali je opšti utisak das u svi pobednici, jer osmeh na dečjim licima prilikom zajedničkog druženja uz slatkiše dovoljno govori o zadovoljstvu svih učesnika.

‘’Cilj nam je da podstaknemo najmlađe da pre svega zavole fudbal. Takođe u ovo vreme novih tehnologija cilj je da ih animiramo da što više vremena provode na otvorenom, a ovo večerašnje takmičenje mogu i sami organizovati kod svojih kuća i nadmetati se nakon školskih obaveza. Nastavićemo i dalje da radimo na popularizaciji kako fudbala kao sporta, tako i našeg kluba koji se u velikoj i pravoj meri okrenuo ka radu sa najmlađima’’ – rekao je Aleksandar Ivković, uz zahvalnost rukovodstvu kluba na razumevanju ovakvih događaja kojima su obuhvaćeni najmlađi.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar